Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638011645

ETUDE SUR LA DISSOLUTION DES METAUX AU COURS DE LA CONSERVATION DES CERISES AU SIROP. I.ETAIN

Author
MAHMOUD EJLALI
FAC. AGRON. KARADJ., TEHERAN
Source
TRAV. SOC. PHARM. MONTPELLIER; FR.; DA. 1976; VOL. 36; NO 1; PP. 73-76; BIBL. 7REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CERISE CONSERVE CONTAMINATION CHIMIQUE ETAIN METAL FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638011645

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web