Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638011737

Export

Selection :

BEITRAG ZUR AUSWERTUNG DER ERGEBNISSE DER KOMMISSIONELLEN WEINVERKOSTUNG

Other title
CONTRIBUTION A L'EXPLOITATION DES RESULTATS DE DEGUSTATION DES VINS ETABLIE EN COMMISSION (fr)
Author
SCHNEYDER J
LANDW.-CHEM. BUNDESVERSUCHSANST., 1020 WIEN
Source
MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1975; VOL. 25; NO 5-6; PP. 411-422; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 2 P. 1/2
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE ANALYSE SENSORIELLE ANALYSE STATISTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638011737

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web