Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638011738

ZUR ANALYTISCHEN BEURTEILUNG OESTERREICHISCHER WEINE DES JAHRGANGES 1974. II. GLYCERIN- UND GERBSTOFFGEHALT, GLYCERIN FREIER EXTRAKTREST

Other title
EVALUATION ANALYTIQUE DES VINS AUTRICHIENS DE L'ANNEE 1974. II. TENEUR EN GLYCEROL ET TANINS, ET EXTRAITS SEC SANS GLYCEROL (fr)
Author
KAIN W; MAYR E
LANDW.-CHEM. BUNDESVERSUCHSANST., 1020 WIEN
Source
MIT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1975; VOL. 25; NO 5-6; PP. 395-410; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN CONTROLE QUALITE COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638011738

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web