Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7650304157

ZUM PHYSIOLOGISCH-GAERUNGSTECHNOLOGISCHEN VERHALTEN DER BRUCHHEFE-ERNTE IN DER UNTERGAERIGEN BRAUEREI

Other title
ETUDE SUR LE COMPORTEMENT PHYSIOLOGIQUE ET TECHNOLOGIQUE PENDANT LA FERMENTATION DES LEVURES FLOCULANTES RECOLTEES EN BRASSERIE A FERMENTATION BASSE (fr)
Author
ESCHENBECHER F; HINDELANG H
INST. BRAUEREITECHNOL. MIKROBIOL., TECH. UNIV., MUENCHEN, D-8050 FREISING-WEIHENSTEPHAN
Source
BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 2; PP. 33-38; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LEVURE BRASSERIE FLOCULATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE METABOLISME ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7650304157

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web