Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7688004020

CARACTERISATION DE L'HUILE D'OLIVE VIERGE PORTUGAISE PAR LA COMPOSITION DES ACIDES GRAS EN POSITION 2 TRIGLYCERIDIQUE

Author
DUARTE COSTA HMP DE L; SAMEIIRO EM DE MS; TEIXEIRA MGF
INST. SUP. AGRON., LISBOA 3, PORT
Source
GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1975; VOL. 26; NO 5; PP. 271-275; ABS. ESP. ANGL. FR. ALLEM.; BIBL. 38 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CORPS GRAS VEGETAL HUILE OLIVE CONTROLE QUALITE COMPOSITION CHIMIQUE ACIDE GRAS INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Discipline
Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7688004020

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web