Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7688006718

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE DETERPENISIERUNG EINIGER INDISCHER ORANGEN-OLE AUF CHROMATOGRAPHISCHEM WEGE

Other title
RECHERCHES SUR LA DETERPENATION DE QUELQUES ESSENCES D'ORANGE INDIENNES PAR CHROMATOGRAPHIE (fr)
Author
ANANDARAMAN S; SHANKARACHARYA NB; NATARAJAN CP; DAMODARAN NP
CENT. FOOD TECHNOL. RES. INST., MYSORE-570013, INDIA
Source
RIECHST. AROM. KOERPERPFLEGEMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 26; NO 2-3; PP. 28-33 (5 P.); ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ESSENCE ORANGE INDE TERPENE ELIMINATION CHROMATOGRAPHIE SEPARATION ORIGINE INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Discipline
Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7688006718

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web