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ETUDE SUR LES CHANGEMENTS DE POIDS DES LEGUMES FRAIS ET SECS A LA CUISSON.

Author
PEQUIGNOT G; VINIT F; CHABERT C; BOBARD M; PERLES S
SECT. NUTR. I.N.S.E.R.M., DIV. RECH. MED. SOC., 78110 LE VESINET
Source
ANN. NUTRIT. ALIMENT.; FR.; DA. 1975; VOL. 29; NO 5; PP. 439-458; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
LEGUME CUISSON TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VEGETABLE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710012735

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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