Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710026012

Export

Selection :

ZUM VORKOMMEN VON HEMMSTOFFEN IN KAESE.

Other title
PRESENCE D'INHIBITEURS DANS LE FROMAGE (fr)
Author
TERPLAN G; ZAADHOF KJ; MAYER S
FACHBEREICH TIERMED., UNIV. MUENCHEN
Source
MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 4; PP. 204-208; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FROMAGE ANTIBIOTIQUE RESIDU PRODUIT LAITIER DOSAGE BACTERIE METHODE MICROBIOLOGIQUE BACILLUS STEAROTHERMOPHILUS TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHEESE ANTIBIOTIC RESIDUE DAIRY PRODUCT ANALYTICAL DETERMINATION BACTERIA MICROBIOLOGICAL METHOD BACILLUS STEAROTHERMOPHILUS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710026012

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web