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BEITRAG ZUR BESTIMMUNG DES INVERTZUCKERS IN TECHNISCHEN ZUCKERSAEFTEN. I. NEUE PHOTOMETRISCHE METHODE MIT 4-AMINO-3-HYDRAZINO-5-MERCAPTO-1,2,4-TRIAZOL ALS FARBREAGENZ

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DU DOSAGE DU SUCRE INTERVERTI DANS LES JUS SUCRES TECHNIQUES. I. NOUVELLE METHODE PHOTOMETRIQUE UTILISANT COMME REACTIF COLORE L'AMINO-4 HYDRAZINO-3 MERCAPTO-5 TRIAZOLE-1,2,4 (fr)
Author
REINEFELD E; BLIESENER KM; VAN MALLAND H; REICHEL C
INST. LANDWIRTSCH. TECHNOL. ZUCKERIND., TECH. UNIV. BRAUNSCHWEIG, 3300 BRAUNSCHWEIG
Source
ZUCKER; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 6; PP. 308-316; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 51 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRERIE JUS GLUCIDE DOSAGE CONTROLE QUALITE SPECTROPHOTOMETRIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGARS ANALYTICAL DETERMINATION QUALITY CONTROL SPECTROPHOTOMETRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710085335

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