Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710089339

LEZITHIN IN DER NAHRUNGS- UND GENUSSMITTELINDUSTRIE.

Other title
LA LECITHINE DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE ET DES PRODUITS DE LUXE (fr)
Author
KLEINERT J
ZUERICH
Source
REV. INTERNATION. SUCRE CONFIS.; ALLEM.; DA. 1976; VOL. 29; NO 6; PP. 179-183
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LECITHINE PROPRIETE PHYSIQUE ADDITIF ADDITIF PRECISE MODIFICATEUR TEXTURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
LECITHIN PHYSICAL PROPERTIES ADDITIVE TEXTURAL AGENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710089339

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web