Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710143938

Export

Selection :

TOPOGRAPHIE DES DFD-FLEISCHES.

Other title
TOPOGRAPHIE DE LA VIANDE FERME, SECHE ET SOMBRE (fr)
Author
LINKE H; JANKOWITSCH H; MURKE M; EIGNER U
BUNDESANST. FLEISCHFORSCH., 8650 KULMBACH, BUNDESREPUB. DTSCHL.
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 7; PP. 973-975; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE ALTERATION COULEUR PH PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT ALTERATION COLOR MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710143938

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web