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ETUDE SUR L'OXYDATION DES LIPIDES DES SAUCES FROIDES EMULSIONNEES AU COURS DE LEUR CONSERVATION.

Author
PREVOT A; COHEN L; MORIN O
INST. CORPS GRAS, 75007 PARIS
Source
DGRST-7471066; FR.; DA. 1976; PP. 1-22 (20P.); BIBL. 3 REF.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. ALIMENT. AGRIC.)
Document type
Report
Language
French
Keyword (fr)
MAYONNAISE PROPRIETE PHYSIQUE ETUDE SUR MODELE ALTERATION OXYDATION CONSERVATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MAYONNAISE PHYSICAL PROPERTIES MODEL STUDY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710151708

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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