Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710169529

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE MECHANISCHEN EIGENSCHAFTEN VON ZUECKERRUEBEN. I. VORVERSUCHE ZUR ERMITTLUNG CHARAKTERISTISCHER KENNGROESSEN UND ZUR EINGRENZUNG MOEGLICHER EINFLUSSFAKTOREN.

Other title
RECHERCHES RELATIVES AUX PROPRIETES MECANIQUES DES BETTERAVES SUCRIERES. I. RECHERCHES PRELIMINAIRES POUR EVALUER LES INDICES CARACTERISTIQUES ET LES LIMITES DES FACTEURS POSSIBLES D'INFLUENCE (fr)
Author
DRATH L
ZUCKER A.G., 6719 OBRIGHEIM 5
Source
ZUCKER; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 8; PP. 433-439; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BETTERAVE SUCRIERE PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGAR BEET PHYSICAL PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710169529

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web