Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710194064

UNTERSUCHUNGEN ZUR FLEISCHBESCHAFFENHEIT BEI BROILERKANINCHEN. II. ZUR CHEMISCHEN ZUSAMMENSETZUNG DES FLEISCHES WERTVOLLER TEILSTUECKE VON WEISSEN NEUSEELAENDERN UND MASTHYBRIDEN UNTERSCHIEDLICHER LEBENDMASSEN.

Other title
ETUDE DE LA QUALITE DE LA VIANDE DU LAPIN DE CHAIR. II. COMPOSITION CHIMIQUE DE LA VIANDE DE MORCEAUX DE LAPINS BLANCS DE NOUVELLE-ZELANDE ET D'HYBRIDES DE POIDS VIFS DIFFERENTS (fr)
Author
GAUSS H; RUDOLPH W; FISCHER W
SEKT. TIERPROD., WILHELM-PIECK-UNIV., DDR-25 ROSTOCK
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 2; PP. 175-179; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAPIN COMPOSITION CHIMIQUE VALEUR NUTRITIVE RACE VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
RABBIT CHEMICAL COMPOSITION NUTRITIVE VALUE RACE MEAT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710194064

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web