Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710211880

SCHOKOLADE SOLLTE NICHT NACH PAPPE SCHMECKEN. SENSORISCHE BEURTEILUNG VON PACKSTOFFEN.

Other title
LE CHOCOLAT NE DOIT PAS AVOIR LE GOUT DE PAPIER. ANALYSE SENSORIELLE DES MATERIAUX D'EMBALLAGE (fr)
Author
ROBINSON L
INST. LEBENSMITTELTECHNOL. VERPACKUNG, MUENCHEN
Source
REV. INTERNATION. SUCRE CONFIS.; ALLEM.; DA. 1977; VOL. 30; NO 1; PP. 7-9
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CHOCOLAT ALTERATION FLAVEUR ANALYSE SENSORIELLE METHODOLOGIE EMBALLAGE CELLULOSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHOCOLATE SENSORIC ANALYSIS METHODS PAPER PACKAGING FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710211880

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web