Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710211884

Export

Selection :

ZUR ANWENDUNG STATISTICHER TESTS INTERPRETATION VON ERGEBNISSEN DER SENSORISCHEN ANALYSE. EIN BEITRAG ZUR METHODIK DER QUALITAETSVERBESSERUNG IN DER LEBENSMITTELINDUSTRIE.

Other title
APPLICATION DES TESTS STATISTIQUES. INTERPRETATION DES RESULTATS DE L'ANALYSE SENSORIELLE. CONTRIBUTION AUX METHODES D'AMELIORATION DE LA QUALITE DANS LES INDUSTRIES ALIMENTAIRES (fr)
Author
ORSI F; KOCHAN A
LEHRSTUHL BIOCHEM. LEBENSMITTELTECHNOL., TECH. UNIV., H-1521 BUDAPEST
Source
PERIOD. POLYTECH., CHEM. ENGNG; HONGR.; DA. 1976; VOL. 20; NO 2; PP. 127-137; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ANALYSE SENSORIELLE ANALYSE STATISTIQUE METHODOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SENSORIC ANALYSIS STATISTICAL ANALYSIS METHODS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710211884

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web