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BEITRAG ZUR VITAMIN-B1-BESTIMMUNG IN SAEUGLINGSFERTIGNAHRUNG.

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DU DOSAGE DE LA VITAMINE B1 DANS LES ALIMENTS TOUT PREPARES POUR BEBES (fr)
Author
STECHERT J; JANTZ A
HYG.-INST., DDR-27 SCHWERIN
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 5; PP. 519-523; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT NOURRISSONS VALEUR NUTRITIVE COMPOSITION CHIMIQUE VITAMINE THIAMINE VITAMINE B DOSAGE FLUORIMETRIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
NUTRITIVE VALUE CHEMICAL COMPOSITION VITAMIN THIAMIN B-VITAMINS ANALYTICAL DETERMINATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710221974

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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