Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710232738

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN EINFLUSS DER VERARBEITUNGSBEDINGUNGEN AUD FIE QUALITAET VON TIEFGEFRORENEN POMMES FRITES.

Other title
ETUDE DE L'INFLUENCE DES CONDITIONS DE FABRICATION SUR LA QUALITE DES POMMES DE TERRE FRITES SURGELEES (fr)
Author
SPIESS WEL; GUTSCHMIDT J; PUTZ B
BUNDESFORSCHUNGSANST. LEBENSMITT., D-75 KARLSRUHE 1
Source
STAERKE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 27; NO 1; PP. 17-23; ABS. ANGL. FR.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POMME DE TERRE FRITE CONGELEE QUALITE TECHNOLOGIE LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
QUALITY TECHNOLOGY VEGETABLE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710232738

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web