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STAERKEHALTIGE PRODUKTE: AGGLOMERATION UND INSTANTISIERUNG.

Other title
PRODUITS RICHES EN AMIDON: AGGLOMERATION ET INSTANTANEISATION (fr)
Author
SEIBEL W
BUNDESFORSCH. GETREIDE-KARTOFFELVERARB., DETMOLD
Source
GORDIAN; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 77; NO 3; PP. 58-64 (4P.); ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE TECHNOLOGIE AMIDON INSTANTANEISATION AGGLOMERATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF TECHNOLOGY STARCH INSTANTANIZATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710271201

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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