Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710310401

Export

Selection :

ZUR ANALYTISCHEN BEURTEILUNG OESTERREICHISCHER QUALITAETSWEINE BESONDERER REIFE UND LESEART-GLYCERINGEHALT.

Other title
ANALYSE DE VINS DE QUALITE AUTRICHIENS CORRESPONDANT A DES DEGRES DE MATURITE OU DES MODES DE VENDANGES PARTICULIERS. TENEUR EN GLYCEROL (fr)
Author
KAIN W; BANDION F
LANDWIRTSCH.-CHEM. BUNDESVERSUCHSANST., 1020 WIEN
Source
MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1976; VOL. 26; NO 2-3; PP. 159-170; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 16 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN COMPOSITION CHIMIQUE AUTRICHE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE CHEMICAL COMPOSITION AUSTRIA FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710310401

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web