Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710328728

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUR HALTBARKEIT VON PASTEURISIERTER TRINKMILCH.

Other title
ETUDES SUR L'APTITUDE A LA CONSERVATION DU LAIT PASTEURISE (fr)
Author
KIRCHHUEBEL W; REINSCH G
AMT STAND. MESSWES. WARENPRUEF., KARL-MARX-STADT., DDR
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 6; PP. 661-667; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT CONSERVATION CONTROLE QUALITE METHODOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MILK QUALITY CONTROL METHODS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710328728

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web