Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710342394

BEITRAEGE ZUR ANALYTIK VON ALS LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE VERWENDETEN POLYSACCHARIDEN. V. GASCHROMATOGRAPHISCHE IDENTIFIZIERUNG DER HYDROLYSEPRODUKTE URONSAEUREHALTIGER POLYSACCHARIDE.

Other title
CONTRIBUTION A L'ANALYSE DES POLYOSIDES UTILISES COMME ADDITIFS ALIMENTAIRES. V. IDENTIFICATION PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DES PRODUITS D'HYDROLYSE DES POLYOSIDES CONTENANT DES ACIDES URONIQUES (fr)
Author
MERGENTHALER E; SCHERZ H
DTSCHE FORSCHUNGSANST. LEBENSMITTELCHEM., D-8000 MUENCHEN 40
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS.U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 162; NO 2; PP. 159-162; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF GLUCIDE ANALYSE QUALITATIVE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ADDITIVE SUGARS QUALITATIVE ANALYSIS GAS CHROMATOGRAPHY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710342394

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web