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DER EINFLUSS EINES FISCHMEHLFREIEN TROCKENFUTTERS AUF DIE KOERPERZUSAMMENSETZUNG VON KARPFEN.

Other title
INFLUENCE D'UN ALIMENT EXEMPT DE FARINE DE POISSON SUR LA COMPOSITION DES CARPES (fr)
Author
REIMERS J; MESKE C
Source
FORTSCHR. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1977; NO 8; PP. 82-90; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PISCICULTURE CARPE ALIMENTATION ALIMENT POISSONS MATIERE PREMIERE VALEUR NUTRITIVE COMPOSITION CHIMIQUE POISSON POISSON PRECISE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PISCICULTURE FEEDING RAW MATERIALS NUTRITIVE VALUE CHEMICAL COMPOSITION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710402100

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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