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ETUDE SUR L'EVOLUTION DES ACIDES GRAS (C11 A C18) D'UN MOUT DE BRASSERIE AVANT ET EN DEBUT DE FERMENTATION.

Author
LABIDI B; BONALY R; DUTEUTRE B; MOLL M
BIOCHIM. MICROBIENNE, 54000 NANCY CEDEX, FR.
Source
INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 5; PP. 471-480; ABS. ALLEM. ANGL.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
BIERE MOUT FERMENTATION BIOCHIMIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FERMENTATION BIOCHEMISTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710408167

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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