Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710408187

Export

Selection :

BEITRAG ZUR RIBOFLAVINBESTIMMUNG IN LEBENSMITTELN.

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DU DOSAGE DE LA RIBOFLAVINE DANS LES DENREES ALIMENTAIRES (fr)
Author
PICKOVA J
FORSCHUNGSINST. LEBENSMITTELIND., 15038 PRAG 5
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 1; PP. 45-51; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 1 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VITAMINE DOSAGE PRODUIT ALIMENTAIRE CONTROLE QUALITE VITAMINE B METHODOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VITAMIN ANALYTICAL DETERMINATION FOODSTUFF QUALITY CONTROL B-VITAMINS METHODS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710408187

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web