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BEITRAG ZUR HERSTELLUNG VON WEINEN AUS MIT HILFE DER UMKEHROSMOSE KONZENTRIERTEN TRAUBENMOSTEN.

Other title
CONTRIBUTION A LA FABRICATION DE VINS A PARTIR DE MOUTS DE RAISIN CONCENTRES PAR OSMOSE INVERSE (fr)
Author
WUCHERPFENNIG K; NEUBERT S
FORSCHUNGSANST. WEINBAU GARTENBAU GETRAENKETECHNOL. LANDESPFLEGE, GEISENHEIM
Source
WEINBERG U. KELLER; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 24; NO 3; PP. 89-114; BIBL. 2 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN MATIERE PREMIERE VINIFICATION TECHNOLOGIE RAISIN MOUT TRAITEMENT PHYSIQUE OSMOSE INVERSE FILTRATION SUR MEMBRANE CONCENTRATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE RAW MATERIALS WINE MAKING TECHNOLOGY PHYSICAL DRESSING REVERSE OSMOSIS MEMBRANE FILTRATION CONCENTRATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710416888

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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