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ALLGEMEINE BEMERKUNGEN ZUR AROMENINDUSTRIE. WAS SIND AROMEN. WARUM STELLT MAN SIR INDUSTRIELL HER.

Other title
REMARQUES GENERALES SUR L'INDUSTRIE DES AROMES. QUE SONT-ILS. POURQUOI LES FABRIQUE-T-ON INDUSTRIELLEMENT. (fr)
Author
DAENIKER HU
GIVAUDAN DUEBENDORF A.G., CH-8600 DUEBENDORF
Source
CHIMIA; SUISSE; DA. 1977; VOL. 31; NO 4; PP. 146-148
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AROME COMPOSE VOLATIL TECHNOLOGIE PRODUIT ALIMENTAIRE ADDITIF ADDITIF PRECISE AROMATISANT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TECHNOLOGY FOODSTUFF ADDITIVE FLAVOURING AGENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710437218

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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