Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710444812

ROHWURST MIT GEFRIERGETROCKNETEM FLEISCH. ORIENTIERENDE VERSUCHE ZUR INDUSTRIELLEN HERSTELLUNG.

Other title
SAUCISSES A CUIRE FABRIQUEES A PARTIR DE VIANDE HYOSPHILISEE. ETUDES REALISEES EN VUE DE LA FABRICATION INDUSTRIELLE (fr)
Author
PORTNER A
FLEISCHWARENFABRIK HEINRICH NOELKE & CO., VERSMOLD
Source
GORDIAN; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 77; NO 5; PP. 130-132; ABS. ANGL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE LYOPHILISEE PRODUIT CARNE SAUCISSE MATIERE PREMIERE UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT SAUSAGE RAW MATERIALS USE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710444812

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web