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BEITRAG ZUR WIRKUNG VON TRINATRIUMZITRAT AUF DIE HEMMUNG DER RAUZIGKEIT VON SPECK UND GEGARTEN SCHWEINEBAEUCHEN.

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'ACTION INHIBITRICE DU CITRATE TRISODIQUE SUR LE RANCISSEMENT DU LARD ET DE LA POITRINE DE PORC CUITE (fr)
Author
ROTH B; SCHEID D
HAUSE LUDWIG SCHEID GMBH, UEBERHERRN
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 5; PP. 1001-1006 (4P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 21 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE PORC ADDITIF ADDITIF PRECISE ANTIOXYDANT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PORK PRODUCT MEAT PRODUCT PIG ADDITIVE ANTIOXIDANT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710444827

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