Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750023140

ETUDE NUTRITIONNELLE DES MEMBRANES DE S. CEREVISIAE. I. COMPOSITION CHIMIQUE ET VISCOSITE.

Author
ADRIAN J; FRANGNE R
CENT. RECH. NUTRIT., CNRS, 92190 BELLEVUE, FR.
Source
INTERNATION. J. VITAM. NUTRIT. RES.; SWITZ.; DA. 1976; VOL. 46; NO 2; PP. 115-124; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
MEMBRANE CELLULAIRE ALIMENT MICROBIEN SACCHAROMYCES CEREVISIAE VALEUR NUTRITIVE LEVURE EPAISSISSANT COMPOSITION CHIMIQUE VISCOSITE APPLICATION MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
SACCHAROMYCES CEREVISIAE NUTRITIVE VALUE YEAST THICKENING AGENT CHEMICAL COMPOSITION VISCOSITY APPLICATION MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750023140

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web