Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750066460

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN THERMOSTABILITAET BEDEUTSAMER INFEKTIONSERREGER UNTER DEN BEDINGUNGEN DER MILCHPASTEURISATION.

Other title
RECHERCHES SUR LA THERMOSTABILITE D'AGENTS INFECTIEUX IMPORTANTS DANS LES CONDITIONS DE LA PASTEURISATION DU LAIT (fr)
Author
OBIGER G
BUNDESGESUNDHEITSAMT BERLIN-DAHLEM
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 137-144; BIBL. 1/2 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
STABILITE THERMIQUE SENSIBILITE RESISTANCE TEMPERATURE CHALEUR LAIT ALIMENT PASTEURISATION VIRUS RAGE PARAMYXOVIRUS AVIAIRE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE PATHOGENE STERILISATION BACTERIE VIRUS MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
THERMAL STABILITY SENSITIVITY RESISTANCE TEMPERATURE HEAT MILK FOOD PASTEURIZATION RABIES VIRUS AVIAN PARAMYXOVIRUS FOOD TECHNOLOGY PATHOGEN STERILIZATION BACTERIA VIRUS MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750066460

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web