Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750405060

UNTERSUCHUNGEN UEBER BYSSOCHLAMYS FULVA OLLIVER & SMITH ALS POTENTIELLEM VERDERBNISERREGER IN ERDBEERKONSERVEN. II. HITZERESISTENG DER ASCOSPOREN VON BYSSOCHLAMYS GULVA.

Other title
RECHERCHES SUR B.F. O ET S EN TANT QU'AGENT POTENTIEL D'ALTERATION DES CONSERVES DE FRAISES. II. THERMORESISTANCE DES ASCOSPORES DE B. F (fr)
Author
ECKARDT C; AHRENS E
INST. LANDWIRTSCH. MIKROBIOL., JUSTUS LIEBIG-UNIV. GIESSEN
Source
CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 5; NO 3; PP. 76-80; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FRUITS PRODUIT CONSERVE BIODETERIORATION BYSSOCHLAMYS FULVA SPORE SENSIBILITE RESISTANCE TEMPERATURE CHALEUR ALIMENT FUNGI FRAISE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
CANNED PRODUCT BIODETERIORATION BYSSOCHLAMYS FULVA SPORES SENSITIVITY RESISTANCE TEMPERATURE HEAT FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750405060

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web