Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750409130

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE MIKROBIOLOGISCHE BESCHAFFENHEIT DER IM VERKEHR BEFINDLICHEN H-MILCH-ERZEUGNISSE.

Other title
RECHERCHES SUR LA QUALITE MICROBIENNE DE PRODUITS LAITIERS TRAITES PAR ULTRA HAUTE TEMPERATURE (UHT) COMMERCIALISES (fr)
Author
SCHAAL E; NOCKER F
STAATL. VETERINAERUNTERSUCHUNGSAMT ARNSBERG/WERTF.
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 2; PP. 56-61; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT STERILISATION ALIMENT CONTROLE MICROORGANISME NORMALISATION LEGISLATION SANTE PUBLIQUE UHT LAIT STERILISE PRODUIT LAITIER STERILISE QUALITE MICROBIOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MILK STERILIZATION FOOD MICROORGANISMS STANDARDIZATION LEGISLATION PUBLIC HEALTH UHT STERILIZED MILK QUALITY MICROBIOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750409130

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web