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CARACTERISTIQUES BIOCHIMIQUES COMPAREES DES MICROCOCCACEAE PROVENANT DE PRODUITS LAITIERS ET CARNES.

Author
DELARRAS C; RAMET F; LARPENT JP
I.U.T. LAB. BIOL. APPL., 29283 BREST CEDEX
Source
REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1977; NO 355; PP. 395-397; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
MICROCOCCUS GLUCIDE BIODEGRADATION ETUDE COMPARATIVE PRODUIT LAITIER LAIT VIANDE CHARCUTERIE MICROFLORE METABOLISME MICROCOCCACEAE IDENTIFICATION BACTERIE ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MICROCOCCUS SUGARS BIODEGRADATION COMPARATIVE STUDY DAIRY PRODUCT MILK MICROFLORA METABOLISM MICROCOCCACEAE IDENTIFICATION BACTERIA FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750422197

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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