Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810002911

Export

Selection :

DAS WASSERDAMPFSORPTIONSVERHALTEN VON PUDERZUCKER.

Other title
COMPORTEMENT DU SUCRE EN POUDRE DU POINT DE VUE SORPTION DE VAPEUR D'EAU (fr)
Author
ROTH D
6710 FRANKENTHAL, MAX-LIEBERMANN-ST. 9A
Source
ZUCKER; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 30; NO 6; PP. 274-284; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRE PROPRIETE PHYSIQUE SORPTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CARBOHYDRATES PHYSICAL PROPERTIES SORPTION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810002911

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web