Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810008261

Export

Selection :

ZUM VITAMIN B6-ZERFALL BEI DER LAGERUNG VON LEBENSMITTELN.

Other title
PERTE EN VITAMINE B6 LORS DE L'ENTREPOSAGE DES DENREES ALIMENTAIRES (fr)
Author
KIRCHGESSNER M; KOESTERS WW
INST. ERNAEHRUNGSPHYSIOL., TECH. UNIV. MUENCHEN, D-8050 FREISING-WEIHENSTEPHAN
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 15-16; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE ENTREPOSAGE VITAMINE VALEUR NUTRITIVE PYRIDOXINE POISSON FARINE CEREALE FLOCON ALIMENT PORCS DOSAGE METHODE MICROBIOLOGIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF WAREHOUSING VITAMIN NUTRITIVE VALUE PYRIDOXINE ANALYTICAL DETERMINATION MICROBIOLOGICAL METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810008261

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web