Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810042469

DER EINFLUSS DES WASSERDAMPFDRUCKES BEI DER GETREIDETROCKNUNG.

Other title
L'INFLUENCE DE LA PRESSION DE VAPEUR D'EAU SUR LE SECHAGE DES CEREALES (fr)
Author
ACH KH
Source
P.T.B. MITT.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 87; NO 4; PP. 302-309; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CEREALE DESHYDRATATION TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CEREAL DEHYDRATION TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810042469

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web