Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810070993

DIE QUANTITATIVE BESTIMMUNG DER OROTSAEURE ALS MOGLICHKEIT ZUR ERMITTLUNG DER MILCHANTEIL IN LEBENSMITTELN.

Other title
LE DOSAGE DE L'ACIDE OROTIQUE COMME POSSIBILITE D'EVALUATION DE LA PROPORTION DE LAIT DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES (fr)
Author
RITTER
SONNEGRAIN 1, CH-3028 SPIEGEL-BERN
Source
MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; SCHWEIZ; DA. 1977; VOL. 68; NO 2; PP. 240-250; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT COMPOSITION CHIMIQUE PRODUIT ALIMENTAIRE CONTROLE QUALITE OROTIQUE ACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MILK CHEMICAL COMPOSITION FOODSTUFF QUALITY CONTROL OROTIC ACID FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810070993

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web