Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810079859

BROYAGE, MELANGE ET AGGLOMERATION DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE AMELIORATION DE LA QUALITE DES PRODUITS ET DE LA RENTABILITE. COMPTE RENDU DE LA JOURNEE DE CONFERENCE; DIJON; 1975.

Source
AMIS E.N.S.B.A.N.A., REV.; FR.; DA. 1976-11; PP. 1-44; BIBL. DISSEM.
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
CONGRES GENIE INDUSTRIEL ALIMENTAIRE PRODUIT ALIMENTAIRE PROPRIETE PHYSIQUE PROPRIETE MECANIQUE BROYAGE AGREGATION TECHNOLOGIE MELANGE DIJON,1975 TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CONGRESS FOOD ENGINEERING FOODSTUFF PHYSICAL PROPERTIES MECHANICAL PROPERTIES GRINDING TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810079859

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web