Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810090079

SCHASCHLIK: ZUSAMMENSETZUNG UND LEBENSMITTELRECHTLICHE BEURTEILUNG.

Other title
SCHASCHLIK: COMPOSITION ET ANALYSE DU POINT DE VUE LEGISLATION ALIMENTAIRE (fr)
Author
STEGEN TD; HADLOK R
INST. TIERAERZTL. NAHRUNGSMITTELKD., JUSTUS-LIEBIG-UNIV. GIESSEN 6300
Source
FLEISCH. WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 8; PP. 1466-1475; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE COMPOSITION CHIMIQUE CONTROLE QUALITE REGLEMENTATION PLAT CUISINE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT CHEMICAL COMPOSITION QUALITY CONTROL REGULATION READY TO EAT MEAL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810090079

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web