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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE PRODUKTIONSSTREUUNG DES MUSKELEIWEISSGEHALTES BEI FLEISCHERZEUGNISSEN.

Other title
RECHERCHES SUR LES DIFFERENCES DE TENEUR EN PROTEINES MUSCULAIRES DES PRODUITS CARNES (fr)
Author
HILDEBRANDT G; WEISS H
FACHBER. VETERINAERMED., FREIE UNIV. BERLIN
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 9; PP. 1658-1663 (4P.); BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE CONTROLE QUALITE PROTEINE DOSAGE METHODOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT QUALITY CONTROL PROTEINS ANALYTICAL DETERMINATION METHODS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810099347

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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