Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810130518

Export

Selection :

ZUM NACHWEIS EINES BROMHAELTIGEN KONSERVIERUNGSMITTELS IN WEIN.

Other title
MISE EN EVIDENCE D'UN CONSERVATEUR BROME DANS LE VIN (fr)
Author
BANDION F; VALENTA M
LANDWIRTSCH.-CHEM. BUNDESVERSUCHSANST., A-1020 WIEN
Source
MITT. KLOSTERNEUBURG; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 27; NO 5; PP. 227-231; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN CONTROLE QUALITE ADDITIF ADDITIF PRECISE CONSERVATEUR ANALYSE QUALITATIVE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE AUTRICHE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE QUALITY CONTROL ADDITIVE CONSERVATIVE QUALITATIVE ANALYSIS GAS CHROMATOGRAPHY AUSTRIA FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810130518

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web