Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810149444

ZUSAMMENHAENGE ZWISCHEN DEM ERNAEHRUNGSZUSTAND VON SCHLACHTRINDERN UND DEM NAEHRWERT IHRES FLEISCHES.

Other title
RELATIONS ENTRE L'ETAT NUTRITIONNEL DES BOEUFS DE BOUCHERIE ET LA VALEUR NUTRITIVE DE LEUR VIANDE (fr)
Author
PROST EK; PELCZYNSKA E
VETERINAERMED. FAK., LANDWIRTSCH. AKAD. LUBLIN, POLEN
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 12; PP. 2238-2240; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE BOEUF PRODUIT CARNE COMPOSITION CHIMIQUE VALEUR NUTRITIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT MEAT PRODUCT CHEMICAL COMPOSITION NUTRITIVE VALUE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810149444

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web