Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810167021

OSSERVAZIONI E RILIEVI SULL' IMPIEGO DEL "SACCHAROMYCES CEREVISIAE" E DEL "KLUYVEROMYCES FRAGILIS" IN QUALITA DI LIEVITI VIVI, NELL' ALIMENTAZIONE DEL TACCHINO DA CARNE (CONTRIBUTO SPERIMENTALE).

Other title
OBSERVATIONS ET REMARQUES SUR L'UTILISATION DE S.C. ET K.F. SOUS FORME DE LEVURE VIVANTE DANS L'ALIMENTATION DU DINDON DE CHAIR (ETUDE EXPERIMENTALE) (fr)
Author
BONOMI A; VASSIA G; BIANCHI M
IST. ZOOTECH. ALIMENT. NUTR., FAC. MED. VET., UNIV. STUDI PARMA
Source
ARCH. VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1977; VOL. 29; NO 1-2; PP. 26-33; ABS. FR. ESP. ALLEM.; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
Italian
Keyword (fr)
DINDON ALIMENTATION LEVURE PROTEINE VEGETALE PRODUCTION VIANDE VOLAILLE QUALITE ALIMENT VOLAILLES MATIERE PREMIERE PRODUIT CARNE DINDE ANTIBIOTIQUE FACTEUR CROISSANCE
Keyword (en)
TURKEY(BIRD) FEEDING YEAST PLANT PROTEIN POULTRY QUALITY RAW MATERIALS MEAT PRODUCT ANTIBIOTIC GROWTH FACTOR
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810167021

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web