Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810175822

CARACTERISATION DE L'AUTHENTICITE DES LAITS DE CHEVRE ENTRANT DANS LA FABRICATION DES FROMAGES.

Author
LEVIEUX D
I.N.R.A., STN. PATHOL. REPROD., 37380 NOUZILLY
Source
DGRST-7471203; FR.; DA. 1976; PP. 1-29; BIBL. 6 REF.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: COM. SCI. TECHNOL. ALIMENT. AGRIC.)
Document type
Report
Language
French
Keyword (fr)
LAIT CHEVRE LAIT IDENTIFICATION SPECIFIQUE IMMUNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
GOAT MILK MILK SPECIFIC IDENTIFICATION IMMUNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810175822

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web