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DIE PRODUKTION VON RIND-, SCHWEINE-, SCHAF- UND GEFLUEGELFLEISCH AUF INDUSTRIEMAESSIGER GRUNDLAGE.

Other title
PRODUCTION DE VIANDE DE BOEUF, PORC, MOUTON ET VOLAILLE SUR LA BASE D'ELEVAGES INDUSTRIELS (fr)
Author
BIDERMAN L
FORSCHUNGSINST. TIERPROD. UHRSINEVEC, CSSR
Source
INTERNATION. Z. LANDWIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; NO 6; PP. 576-577
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BOVIN OVIN PORCIN VOLAILLE PRODUCTION VIANDE ELEVAGE VIANDE PRODUIT CARNE MATIERE PREMIERE
Keyword (en)
BOVINE SWINE POULTRY REARING MEAT MEAT PRODUCT RAW MATERIALS
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810210773

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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