Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810299491

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE REAKTIONSGESCHWINDIGKEIT VON CALCIUMCARBONATEN BEI DER NEUTRALISATION VON WEINSAEURE.

Other title
RECHERCHES SUR LA VITESSE DE REACTION DES CARBONATES DE CALCIUM AU COURS DE LA NEUTRALISATION DE L'ACIDE TARTRIQUE (fr)
Author
BECKER H
JOHANN SCHAEFER KALKWERKE, DIEZ/LAHN
Source
WEIN-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 33; NO 1; PP. 48-53
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN ACIDITE CALCIUM DERIVE ACIDE ORGANIQUE CORRECTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE ACIDITY ORGANIC ACIDS CORRECTIONS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810299491

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web