Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810321161

BEITRAG ZUR UNTERSCHEIDUNG VON GAERUNGSESSIG UND SYNTHETISCHEM SAEUREESSIG DURCH DIE MASSENSPEKTROMETRISCHE BESTIMMUNG DES 13C/12C-ISOTOPENVERHAELTNISSES.

Other title
CONTRIBUTION A LA DIFFERENCIATION ENTRE VINAIGRE DE FERMENTATION ET ACIDE ACETIQUE DE SYNTHESE PAR DETERMINATION EN SPECTROMETRIE DE MASSE DU RAPPORT DES ISOTOPES 13C/12C (fr)
Author
SCHMID ER; FOGY I; SCHWARZ P
INST. ANAL. CHEM., UNIV., A-1090 WIEN, OESTERR.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 166; NO 2; PP. 89-92; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VINAIGRE IDENTIFICATION SPECIFIQUE CONTROLE QUALITE METHODOLOGIE ISOTOPE SPECTROMETRIE MASSE ADULTERATION ACETIQUE ACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VINEGAR SPECIFIC IDENTIFICATION QUALITY CONTROL METHODS ISOTOPES MASS SPECTROMETRY MASS SPECTROSCOPY ADULTERATION ACETIC ACID FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810321161

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web