Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810421758

UNTERSUCHUNGEN ZUM EINSATZ VON ROHPROTEINREICHEM WEIZEN IN DER BROILERFUETTERUNG. IV. NAEHRSTOFF- UND AMINOSAEURENGEHALT DER VERZEHRBAREN TEILE.

Other title
RECHERCHES SUR L'EMPLOI DE BLES A TENEUR ELEVEE EN PROTEINES POUR L'ALIMENTATION DU POULET DE CHAIR. IV. TENEUR EN CONSTITUANTS NUTRITIFS ET ACIDES AMINES DES MORCEAUX COMESTIBLES (fr)
Author
GRUHN K; JAHREIS G
SEKT. TIERPROD. VETERINARMED., KARL-MARX-UNIV. LEIPZIG, DDR-69 JENA
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 10; PP. 911-917; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 20 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POULET VOLAILLE COMPOSITION CHIMIQUE PRODUIT CARNE ALIMENTATION BLE PROTEINE CEREALE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHICKEN POULTRY CHEMICAL COMPOSITION MEAT PRODUCT FEEDING WHEAT PROTEINS CEREAL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810421758

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web