Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810463674

BEITRAEGE ZUR ANALYTIK VON ALS LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE VERWENDETEN POLYSACCHARIDEN. VI. IDENTIFIZIERUNG VON POLYSACCHARIDGEMISCHEN MIT HILFE DER METHYLIERUNGSANALYSE.

Other title
CONTRIBUTION A L'ANALYSE DES POLYOSIDES UTILISES COMME ADDITIFS ALIMENTAIRES. VI. IDENTIFICATION DES MELANGES DE POLYOSIDES A L'AIDE DE LA METHODE DE METHYLATION (fr)
Author
MERGENTHALER E; SCHERZ H
DTSCH. FORSCHUNGSANST. LEBENSMITTELCHEM., D-8046 GARCHING B. MUENCHEN BRD
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 166; NO 4; PP. 225-227; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF ADDITIF PRECISE MODIFICATEUR TEXTURE GLUCIDE ANALYSE QUALITATIVE CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE GELOSE GOMME GUAR TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ADDITIVE TEXTURAL AGENT SUGARS QUALITATIVE ANALYSIS THIN LAYER CHROMATOGRAPHY GAS CHROMATOGRAPHY AGAR GUAR GUM FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810463674

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web